Fajszi Bence személyes honlapja.

  Képek         Üdvözlet         Dokumentumok         Vendégkönyv         Blogom

 

Írásaim a neten
 
Videóink
 
Kedvenc rádióim a világban
 
Érdekes olvasnivalók, útleírások.
 
gyerekdalok mp3
 
Függőleges menü
 
css
 
-Képek
-KépekKéptárak: Súgó
2012-2013 képekben

Mindennapjaink 2012-2013-ban.

 

Öreg Szuzink emlékére (Ellopva 2012.12.18)

1992 november 13-án vásároltuk újonnan ezt a középpiros 1.3-as Suzuki Swiftet. Akkor jó autónak számított. 330.000 kilómétert mentem vele, jelen volt életem főbb eseményeinél (családi utazások, esküvő, gyerekszületés). Megjárta Olaszországot és Görögországot. Egészen Spártáig elment, ami 2200 Km messze van itthontól. Még az utolsó években voltunk vele Münchenben és Velencében. Mindennapjaink része volt. Mindíg hűségesen várt a ház előtt, és azonnal indult, nem volt vele gond. 2012. december 18-án reggel mikor kiléptünk a házból, hogy karácsonyi ünnepségre menjünk, nem volt ott ahova leállítottuk. Valaki ellopta. Benne 20 év emlékeivel, megannyi gyermekjátékkal, személyes tárggyal, és a lelkével együtt. Gyászunk olyan, mintha egy élő családtagot veszítettünk volna el.

 

Családi képeink 2012

Kirándulásaink, mindennapjaink pillanatai.

 

Családi képek 2011

Életünk lomha folyamán telefonos képrögzítéssel kelünk át:) Pillantás mindennapjainkba.

 

Bringatúra 2011. Szigetköz-Hanság-Fertőtókör-Alpokalja

Pityu és Gábor barátom társaságában kerekeztünk 3 nap alatt 340 km-t. Jó hangulat, és hulla fáradtság esténként. Fantasztikus volt!

 

Balaton kerülés bringával 2010 szeptember

Pityu barátommal 2 nap alatt lenyomtuk a balcsit körbe. 240 km. Egy hátizsákot vittem, amit a bringán hátul lévő üres gyerekülésbe tettem be. Szép látvány voltam:) Az északi part sokkal látványosabb. Mindenkinek ajánlom, bár ha van rá hosszabb időd, akkor ne sajnálj akár egy hetet rászánni. Sok a látnivaló, és mégtöbb a csalinkázási lehetőség. Jövőre ugyanezt megteszem, de akkor még pár nap, és a Balcsitól nyugarta eső részt (Főleg fenékáztató gyógyfördők:))) is végigkerekezem.

 

Anna elmúlt 2 éves (még pár kép)

2 évesen több mint 11 kiló, 90 cm, beszél. Utazás helyett mostanában gyerekezünk.

 

Anna újabb képei

Anna már elmúlt 1 éves, sok a foga, önállóan jár, szép lassan beszél is. Apa, Anya, Mama, vauvau stb.Szépen lassan 10 kiló.

 

Egyiptom. Vakáció a vörös tenger partján

1 hét a sivatag szélén a Vörös tenger partján 2009 szeptemberében. 1 éves Anna lányunk zsenge kora miatt nagy túrákat nem csináltunk. Főként a szálloda medencéiben, illetve a tenger partján múlattuk az időt, illetve én búvárkodtam egy kicsit. No meg megismertük Hurghada városát, ami nem varázsolt el.

 

Sopron 2009

 Hosszú hétvégénk Sopronban és Fertődön 2009 júliusában.

 

Anna lányunk csecsemőkori képei kb 1 éves koráig.

Anna 2008.06.17.-én 11 órakor született császármettszéssel. 2.14 kg és 49 cm volt. 3 hónaposan 4.5 kg, egyre értelmesebb izgő-mozgó kislány. Itt néhány képet láthat a kisasszonyról az iránta érdeklődő.

 

Képek az esküvőnkről/ Wedding pictures

2007.07.07.-én szűk családi és baráti körben megtartottuk esküvőnket. A polgári szertartás a Bp. XII. ker.-ben lévő Barabás villában, az egyházi szertartás pedig a Gellért hegy gyomrában megbúvó Szikla kápolnában volt. Onnan átmentünk a Batthyány téri hajókikötőhöz, ahol már várt ránk a Milleneum II sétahajó, amivel egyszer nappali, majd éjszakai városnézésre mentünk. A többi időben a parlamenttel szemben kikötöttünk, és a hajón vacsiztunk és buliztunk kifulladásig. Nagyon jól éreztük magunkat. A fotókat kedves ismerőseink, Kati és Vladi (www.katalinphoto.com) hivatásos fényképészek készítették. Csináltak nekünk honlapot is, amin meg lehet nézni az esküvői videó 10 perces kivonatát, és még pár képet. Kattintsatok ide: http://www.katalinphoto.com/weddings/judit%26bence/     

 

Mölltal Gleccser és környéke Édesanyámmal 2007

Elvittem Édesanyámat 2007 októberében 4 napra az Osztrák és Olasz határon lévő alpesi régióba Dél Tirol és Karintia környékére. Bejártuk a Grosglockner déli lejtőit, a Mölltal gleccsernél hatalmas hóviharban hegyet másztunk, ahova  gleccservasúton mentünk fel, valamint átnéztünk az Olasz oldalra is, ahol sokkal vadabb és rendezetlenebb a táj, de ezzel az ősi szépséget tárta elénk.

 

Egyesült Arab Emírségek-DUBAI 2007

Nászútra érkeztünk az Egyesült Arab Emírségekbe, Dubai közelébe. Fantasztikus 2 hetet töltöttünk el az Al Hamra Beach Resort szállodában. A szeptemberi hőmérséklet végig 45 fok felett volt.A tenger hőfoka sosem csökkent 38 fok alá, míg az Indiai óceán "csak" 35 fokos volt, ami az Arab öböl tengerpartján fekvő szállodánktól csak 80 km-re volt. Ott jártunkkor átugrottunk Ománba is. A képek a címsorra kattintva láthatóak.neten lévő élménybeszámolómért kattints ide: http://www.utikalauz.hu/egyesultarabemiratusok/index.html vagy a bal oldalon írásaim a neten címszó alatt olvashajátok.

 

Peloponneszosz /Görögország)2006 ősze

 15 éves kis Szuzinkkal nyakunkba véve a világot körbejártuk a Görög szárazföldet, a Peloponneszoszi félszigetet használva kiindulópontnak. 6500 km-t tettünk meg 2 hét alatt, és Thesszalonikitől Athénig, Tolotól Gittióig, Pátrától Ionnináig(Korfu közelében) mindent bejártunk. Nagy élmény volt, és megértettem a görög mitológiát. Csodás tengerpartok és járhatatlan hegyek. A csúcsok körül mindíg felhők vannak, és odafönnt folyamatosan csapkodnak a villámok. Mindemellett a tengerparton 35 fok meleg van és szikrázó napsütés. Erről az utazásról készült írásomat a www.utirany.hu  útikönyvben, vagy a bal oldalon írásaim a neten címszó alatt olvashajátok.

 

 

Salzburgerland(Maria Alm) 2006 húsvét

 

2006 húsvétján 4 napos hosszú hétvégére kiruccantunk a Salzburg körüli hegyekbe. Átnéztünk Németországba, ahol meglátogattuk Adolf kunyhóját a Sasfészket. Kirándultunk több méter magas hófalak közt, aztán egy óra múlva már egy tengerszem harsogó zöld partján sétáltunk 25 fokos hőségben. Mindenkinek ajánljuk ezt a csodás környéket a maguk természetességében megőrzött hegyekkel, a visszafogott de végtelenül jóindulatú helyi emberekkel.

 

A nagy Magyar rónaság. 2005 (Hajdúszoboszló és 150 km-es környéke:)

 

2005-ben jó hazafiként határainkon belül kerestünk magunknak úticélt. Hajdúszoboszló, szólt a népítélet! Jó volt, szép volt, de legközelebb csak köszvényesen megyek vissza. Az egész várost a középkorúak igényeihez mérten építették ki! Ők is vannak többségben! Összességében jó volt, szép volt, mindennel meg vagyok elégedve. Mindent megtalálni a helyről a www.hajduszoboszlo.lap.hu oldalon.

 

 

Tunézia2004

2004 szeptemberében felejthetetlen két hetet töltöttünk Tunéziában Foreszt barátunkékkal. Igyekeztünk az országot teljes egészében bejárni, ami nagyrészt sikerült is. Mindenkinek ajánlom ezt a csodás afrikai országot! Erről az utazásról készült írásomat a www.utirany.hu útikönyvben, vagy a bal oldalt lévő írásaim a neten címszó alatt a tunéziai úti beszámolóra kattintva olvashatjátok.

 

Marokkó (Agadir,Marakesh)2003

 

A csodás Marokkóba látogattunk, ahol az igazi nyomorral találkoztunk. Az átlag marokkóihoz képest itt Magyarországon királyként él mindenki. Érintetlen városokban, falvakban és kietlen tengerpartokon jártunk. A helyiek végtelenül barátságosak és segítőkészek voltak mindenben. Erről az utazásról készült írásomat a www.utirany.hu oldalon, vagy a bal oldalt lévő írásaim a neten címszó alatt a marokkói útibeszámolóra kattintva olvashatjátok.

 

 

Spanyolország( Barcelona és környéke) 2002

2002 ben busszal kerekedtünk fel, hogy Malgrat De Mar üdülővárosában lévő három csillagos hotelben eltöltsünk 2 csodás hetet. Renault Twingót bérelve, illetve a helyi hév-et igénybe véve bejártuk Barcelona körüli 150 km sugarú kört. Az északi Rosestől a déli Saluig és temészetesen a sziklára épült kolostorig Montseratig. Rosesben csodás elhagyatott tengerpartok, Saluban a Por Aventura vidámpark volt a megkapó. Barcelona pedig több napot is megér. Viva Gaudi.

 

Képek innen-onnan, haverok, bulik, társasági élet!

 

Bulik, családi, baráti összejövetelek, kirándulások, közös hülyéskedések.


Retro képek

 

Eddigi életem képei a születésemtöl napjainkig. Sok családtag és barát viszontláthatja magát reményeim szerint. Amint találok valami jó új képet teszem is fel azonnal!

 

Bringatúra 2012 Szeged-Tokaj

2012 szept 26-30. Szegedtől a Tisza töltésén Tokajig. Első éjszaka Cserkeszőlő, második Csataszög, harmadik Tiszaföldvár. Csodás tájak, pazar bringaút, jó idő.

Bringatúra 2013 Pécs-Badacsony

Pécsről indulva megmásztuk a Mecsek csúcsát, majd az Orfűi tavat megkerülve hegyi földutakon jutottunk el Bőszénféra, Onnan a Zselicen keresztül kaposvár, majd Marcali, Kis-Balaton, Hévíz, Keszthelyi hegység, Szigligeti vár, majd a Badacsony hegye. 4 nap 400 Km. Egyik nap esőnap 8 Fokkal és szakadó esővel, akkor Kaposváron a Virág fürdőben húztuk ki 13:00-tól 19:00-ig.

 

 

Idézetek

 
számláló
Indulás: 2006-05-19
 
szmogtérkép

Budapest szmogtérképe

 
Hasznos oldalak!!!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

pagerank


Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!