Fajszi Bence személyes honlapja.

  Képek         Üdvözlet         Dokumentumok         Vendégkönyv         Blogom

 

Írásaim a neten
 
Videóink
 
Kedvenc rádióim a világban
 
Érdekes olvasnivalók, útleírások.
 
gyerekdalok mp3
 
Függőleges menü
 
css
 
-Próba blog

Live mail aláírás képpel

2014.05.30. 11:46, Fajszi Bence
Megoldás live mail aláírás képpel történő ellátásához.

Hogyan illesszünk be képet live mail levél aláírás sorába.

 

Napokig szenvedtem a live mail aláírásba történő kép beillesztésével. Próbáltam html programmal, próbáltam sima kép csatolásával, képek kicsinyítésével és nagyításával. Sehogy sem sikerült. Aztán szép lassan rájötte a nem is egyszerű megoldásra. Ebben a következő vieó segített:  www.youtube.com/watch

 

Sümeg és a balatonfelvidék.

2013.07.28. 15:01, Fajszi Bence
Kisgyermekkel Sümeg, Tapolca, Révfülöp, Káli medence, és megannyi balatonfelvidéki csoda.

Sümeg és a Balaton felvidék, egy kis déli parttal fűszerezve.

Két világutazó 2013-as nyaralása kisgyermekkel.

 

Az ember, ha megteheti, és igénye is van rá, legyen világutazó. Ha kis gyereke van, maradjon itthon, és fedezze fel országunk számos csodáját, utódát az otthon biztonságában tudva.

 

Gyermekünk megszületéséig feleségemmel világutazók voltunk. Ezt az életmódot szerettük volna folytatni a családba érkezett poronttyal, de rá kellett döbbennünk, hogy járhatsz akár Dél Amerikában vagy Egyiptomban, a kis lényt akiért felelős vagy nem szívesen hagyod  másra, illetve ha magaddal viszed nem nagyon mész a szállodától 10-20 kilométernél messzebb. És közben karnyújtásnyira vannak azok a helyek, amiket mindenképpen meg akarnál nézni, de gyerekkel nem lehet! A csalódottság érzése előre borítékolható. Ezek a személyes tapasztalások győztek meg bennünket arról, amit a címben már írtam. Gyerekkel maradjunk itthon, és a haza biztonságában fedezzük fel országunkat.

 

 

 

Elülső keresztszalag szakadásom és gyógyulásom története.

2013.01.29. 23:38, Fajszi Bence
2012.04.25-2013.04.25-ig tartó tudatosulás, műtét majd gyógyulás.

Egy elülső keresztszalag szakadásom igaz története, részletekkel, megfontolandó tanácsokkal az operációra és a lábadozásra vonatkozóan.A szakadás 2012.04.25-én történt, a műtét 2012.10.28-án. A teljesen gyógyultnak 2014.06.15-én mondom ki magamat, mikoris indulok a K§H Maratonon. Ha azt teljesítem, akkor elmondhatom, hogy megérte a műtét.

Marokkói útleírásom

2013.01.29. 23:33, Fajszi Bence
2003-ban megjártuk Marokkót.

Jó kis utazás volt. Bérelt kocsival több száz kilóméter. Agadir, Essauira, Marakes, Sidi Ifni, Gulimin stb.

Tesco és a Flex

2010.05.03. 23:16, Fajszi Bence

Teszkós flexem vásárása és garanciaérvényesítési kanosszám.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

Idézetek

 
számláló
Indulás: 2006-05-19
 
szmogtérkép

Budapest szmogtérképe

 
Hasznos oldalak!!!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

pagerank


Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról